Meny

Prosessen

5-trinnsprosessen beskriver veien fra drøm til virkelighet. En vei det er enkelt å forholde seg til.

Drøm/idé
Beslutning
Trekantmøtet
Bygging
Overtakelse
1/5

Tid for drømmer og idéer.
Du møter oss over en kopp kaffe.

Mer om drøm/idé

Behovet oppstår

Du har en boligdrøm du vil realisere. Du søker informasjon. Du finner boligprodusenter. Du finner oss.

Vi møtes

Du kontakter oss og vi inviterer deg til en uforpliktende prat. Du møter boligkonsulenten som blir din kontaktperson fremover. Vi forteller deg litt om oss, og du forteller om din boligdrøm. Sammen utforsker vi idéene og mulighetene.

2/5

Vi hjelper deg med de viktige
beslutningene. Og papir­arbeidet.

Mer om beslutninger

Tegning

Sammen skisserer vi, basert på en av våre boligmodeller, ditt nye hjem. Du kan nå velge bad- og kjøkkeninnredning, gulv- og veggbekledning, og alt det andre som hører til i et i et hjem. 

Papirarbeidet

Du får et tilbud med oversikt over samtlige kostnader. Når alt er klarert, inngår vi en kjøpekontrakt. Deretter ordner Horten Hus alt av søknader, dispensasjoner, byggetillatelse og mer. Det skal du slippe å tenke på.

3/5

I trekantmøtet møtes du,
boligkonsulent og byggeleder.

Mer om trekantmøtet

Før byggestart

Når alle godkjenninger er på plass, møtes vi til Trekantmøte. Her gjennomgår vi byggesaken i detalj, slik at vi er sikre på at alt er som vi har blitt enige om før vi starter å bygge. Fra nå av er det byggelederen som blir din primære kontaktperson.

4/5

Nå realiseres drømmen.
Boligen din bygges.

Mer om bygging

På fabrikken

Veggelementer og andre deler til huset ditt blir produsert i fabrikken vår i Gudbrandsdalen. Derfra fraktes de til byggeplassen.

På tomten din

Byggeleder kontrollerer kvalitet og fremdrift, og koordinerer snekkerarbeid og underleverandører. Underveis i byggingen inviteres du til møter ved viktige milepæler.

5/5

Du står med nøkkelen i hånda. Vi er fortsatt der for deg.

Mer om overtakelse

Ferdigbefaring

Sammen går vi gjennom boligen for å se at alt er som avtalt. Vi fyller i fellesskap ut overtakelsesprotokollen, og avtaler eventuelle justeringer.

Fremtiden

Drømmen er blitt virkelig. Men boligen er også vår drøm, så vi slipper ikke helt taket ennå. Vi gjør en befaring etter ett år, for å se om mindre justeringer bør gjøres. Du er fortsatt hjertelig velkommen på kaffe hos oss.

Send meg en katalog