Info ikon
Bestill huskatalog

Moderne hus: Stavanger.

Ferdighuset Stavanger er en modernistisk bolig med en fasade som utfordrer. Kontraster i både utforming og materialer skaper et spennende uttrykk. Her får du særdeles god plass, både inne og ute. I sokkelen er det muligheter for en utleieenhet.

Bra: 187
Bya: 222
Soverom: 3
Her finner du alle våre Moderne hus
Her finner du alle våre ferdighus
Plantegning

Hus med takhøyde og utsikt.

Det store oppholdsrommet er selve kronjuvelen i Stavanger-modellen. Generøse vindusflater og stor takhøyde gir denne stuen et luksuriøst preg. De store vinduene legger til rette for en praktfull utsikt, som kan nytes fra alle vinkler i rommet.

Er du på jakt etter noe litt annerledes i et nytt hus? Stavanger er en bolig med total wow-faktor, både eksteriør- og interiørmessig. Den originale planløsningen legger til rette for maksimal utnyttelse av plassen, slik at huset oppfattes som stort, men innbydende, både utvendig og innvendig.

Ta en nærmere titt på vårt forslag til planløsning under. Ønsker du endringer, eller har andre innspill, er det alltid mulig å gjøre tilpasninger.

Nøkkel­informasjon

BRA:
187 m²
BYA:
222 m²
Soverom:
3
Type tomt:
skrå tomt
Største lengde:
16 m
Største bredde:
16 m
Book et uforpliktende møte
Ferdighuset Stavanger er en modernistisk bolig med kontraster i både utforming og materialer, som skaper et spennende uttrykk.

Galleri.

Plan- og fasadetegninger.

Scroll opp