Info ikon
Bestill huskatalog

Derfor bør du bygge bolig med Horten Hus.

Drømmer du om å bygge et nytt hus? Vi i Horten Hus har levert ferdighus i over 50 år, og har en byggeprosess det er enkelt å forholde seg til. Her får du vite alt om veien fra boligdrøm til nøkkelferdig hus.

Bilde seksjon
Drøm/idé

Drømmen om et nytt hus.

Har du en boligdrøm du vil realisere? Lurer du på hvilke hustyper og husmodeller vi tilbyr? Er du nysgjerrig på hvor mye et ferdighus koster? Siden 1968 har vi bygget boliger til mange ulike mennesker med forskjellige behov, økonomi og livssituasjon. Årevis med erfaring gjør at vi er forberedt på det meste, og vet hva som skal til for å realisere nettopp ditt drømmehjem. Ta kontakt med oss, så inviterer vi deg til en uforpliktende prat over en kopp kaffe.

På kontoret vårt møter du en boligkonsulent, som blir din faste kontaktperson. I møtet deler du dine tanker om hva slags hus du er på jakt etter. Enebolig, tomannsbolig, flermannsbolig eller kanskje et hus med utleiedel? Du får se vårt utvalg av funkishus, moderne hus og herskapelige hus, og sammen utforsker vi ideer og muligheter.

Beslutning

Vi skisserer et
nøkkelferdig hus.

I denne fasen har du bestemt deg for hustype og husmodell.
Sammen skisserer vi et ferdighus med utgangspunkt i husmodellen du har valgt. Tiden er inne for å se drømmeboligen din bli til på papiret, og her står du overfor noen viktige valg. Hvilken bad- og kjøkkeninnredning ønsker du? Hva med gulv- og veggbekledning? Vi hjelper deg å sortere tankene underveis.

Deretter mottar du et tilbud med oversikt over samtlige kostnader i forbindelse med boligprosjektet. Så inngår vi en kjøpskontrakt. I tiden etterpå ordner vi i Horten Hus alt av søknader, dispensasjoner, byggetillatelser mm. Det skal du slippe å tenke på.

Oppstartsmøte

Oppstartsmøte – før vi
begynner husbyggingen.

Når alle godkjenninger er på plass, møter du boligkonsulenten og byggelederen til en samtale. Her gjennomgår dere byggesaken i detalj, for å sikre at alle er inneforstått med hva boligprosjektet innebærer.
Vi vil at alle parter skal føle seg trygge før selve byggingen starter, slik at byggeprosessen blir så bekymringsfri som mulig. Fra nå av er det byggelederen som er din primære kontaktperson.

Bygging

Det nye huset ditt
blir bygget.

Hvordan går vi frem når vi bygger et ferdighus? Hva skjer på veien fra grunnmur til et nøkkelferdig hus? Veggelementene og andre deler til nybygget ditt blir produsert på fabrikken vår i Gudbrandsdalen, og fraktes derfra til byggeplassen.

På tomten er det byggelederen som kontrollerer kvalitet og fremdrift, samt koordinerer snekkerarbeidet og jobben til underleverandørene. Du blir invitert til møter hver gang vi når viktige milepæler i husbyggingen. Vi legger stor vekt på at du skal bli oppdatert gjennom hele byggeprosjektet.

Overtakelse

Et nøkkelferdig hus
står klart.

Drømmen er realisert og det nye huset ditt er ferdig! På ferdigbefaringen går vi gjennom boligen for å sikre at alt er som det skal. Sammen fyller vi ut overtakelsesprotokollen, og avtaler eventuelle justeringer som må gjøres på huset.

Selv om boligdrømmen din er realisert, slipper vi ikke taket riktig ennå. Etter ett år gjør vi nok en befaring på huset ditt, for å se om det kan gjenstå noen mindre justeringer. Vi gratulerer deg med et nytt hus, og minner om at du alltid er hjertelig velkommen på kaffe hos oss.

Scroll opp