Info ikon
Bestill huskatalog

Ferdighus fra Horten Hus – stolt leverandør av nye hus siden 1968.

Vurderer du å bygge nytt hus? Vi i Horten Hus har bygget ferdighus i over 50 år, og er stolte av å være en husprodusent med lang håndverkstradisjon.

Vi i Horten Hus leverer husmodeller innen kategoriene funkishus, herskapelige hus og moderne hus. Er du på jakt etter et nøkkelferdig hus? Vi hjelper deg å finne drømmehjemmet blant vårt store utvalg av hustyper, enten du er på jakt etter enebolig, tomannsbolig eller et hus med utleiedel.

Bilde seksjon
Trygt og enkelt

Velg trygt og enkelt når du skal bygge ny bolig.

Å kjøpe et nytt hus er en av de største investeringene du kan gjøre i livet, og å velge hustype er et av de mest personlige valgene du kan ta. Det handler om å skape et hjem for deg og familien. Et hjem som reflekterer både smak og livsstil, og som kan tilpasses de ulike fasene i livet. Fordi vi vet hvor viktig det nye hjemmet ditt er for deg, ønsker vi å være en boligbygger det er trygt og enkelt å forholde seg til.

50 års erfaring

Husbygging – vi har over 50 års erfaring med å bygge hus.

Etter mange års fartstid som husleverandør, mener vi at det å bygge bolig skal være en bekymringsløs opplevelse. Derfor legger vi til rette for at boligprosjektet ditt blir forutsigbart, oversiktlig og logisk. Vi har en åpen dialog gjennom hele byggeprosessen, og du får innsikt i alle fasene på veien mot et nøkkelferdig hus. På den måten kan du være sikker på at vi holder det vi lover, sier det vi mener og stiller høye krav til oss selv underveis.

Fornøyde kunder

Fornøyde boligkunder
gjennom generasjoner.

Når du har overlatt en av livets største investeringer til oss, skulle det bare mangle at du kan være helt trygg på resultatet. Vi legger stor vekt på å bli kjent med kundene våre og la de bli kjent med oss, fordi vi erfarer at gjensidig tillit er nøkkelen til et godt resultat. De siste 50 årene har vi bygget et antall boliger som tilsvarer en mellomstor norsk by. Vi har flere eksempler på at tre generasjoner i samme familie har valgt et nytt hus fra oss, noe vi tar som en stor tillitserklæring.

Husleverandør

Vår stolte historie
som husleverandør.

Vi har bygget ferdighus siden snekkeren Gunnar Horten startet opp i 1968. Han allierte seg med lokale håndverkere fra starten, og var lidenskapelig opptatt av å videreføre Gudbrandsdalens stolte tradisjon med bygging i tre. Horten Hus ble raskt en av landets største produsenter av ferdighus og hytter.

I 1975 flyttet vi inn i egne fabrikklokaler ved foten av Kvitfjell, hvor produksjonsanlegget vårt ligger i dag. På begynnelsen av 1990-tallet begynte vi med eksport av ferdighus til Tyskland og Sverige. I 1994 bidro OL på Lillehammer til økt etterspørsel av hytter i Gudbrandsdalen, noe som gjorde at vi ble en stor aktør også i det markedet.

I 2014 valgte Horten-familien å rendyrke hus og hytter som to adskilte merkevarer, gjennom Horten Hus og Blåne Hytter. Dette for å kunne imøtekomme kundenes behov på best mulig måte. I dag er det Horten Utvikling AS som produserer merkevaren Horten Hus. Selskapet er heleid av Gunnar Horten og sønnen Geir Jostein Horten, som nå viderefører den 50 år lange historien med kvalitetshus fra Gudbrandsdalen.

Vi jobber stadig med å utvikle kostnadseffektive måter å bygge hus på, og gleder oss til å bygge enda flere drømmehjem i tiden som kommer.

Scroll opp