Info ikon
Bestill katalog

Herskapelige hus: Eidsvoll.

Det herskapelige huset Eidsvoll er selve bildet på nordisk gårdsidyll. Denne vakre og landlige boligen har virkelig mye å by på! I hovedetasjen finner du kjøkken, stue og bibliotek. I overetasjen venter romslige soverom og en loftstue. Velkommen inn i Eidsvoll.

Bra: 187
Bya: 146
Soverom: 3
Plantegning

En åpen romløsning.

Ferdighuset Eidsvoll har et imponerende hovedsoverom, med eget bad og garderobe. Huset er preget av nordisk idyll, med et innslag av amerikansk stil og herskapelighet. Ved å åpne opp mellom stuen og kjøkkenet, får man en luftig løsning som gir mange innredningsmuligheter.

Lengter du etter et sted hvor du kan trekke deg tilbake i fred og ro? Både biblioteket og loftstuen setter den rette stemningen for rekreasjon, en god bok eller noe godt i glasset på kveldene.

Ta en nærmere titt på vårt forslag til planløsning under, og legg merke til alle mulighetene du får ved å velge et herskapelig hus som Eidsvoll.

Nøkkel­informasjon

BRA:
187 m²
BYA:
146 m²
Soverom:
3
Type tomt:
flat tomt
Største lengde:
17,04 m
Største bredde:
9,39 m
Book et uforpliktende møte
Det herskapelige huset Eidsvoll er selve definisjonen på nordisk gårdsidyll. Denne vakre og landlige boligen har virkelig mye å by på!

Galleri.

Plan- og fasadetegninger.

Scroll opp