Info ikon
Bestill huskatalog

Herskapelige hus: Eidsvoll.

Det herskapelige huset Eidsvoll er selve bildet på nordisk gårdsidyll. Denne vakre og landlige boligen har virkelig mye å by på! I hovedetasjen finner du kjøkken, stue og bibliotek. I overetasjen venter romslige soverom og en loftstue. Velkommen inn i Eidsvoll.

Bra: 187
Bya: 146
Soverom: 3
Her finner du alle våre Herskapelige hus
Her finner du alle våre ferdighus
Plantegning

En åpen romløsning.

Ferdighuset Eidsvoll har et imponerende hovedsoverom, med eget bad og garderobe. Huset er preget av nordisk idyll, med et innslag av amerikansk stil og herskapelighet. Ved å åpne opp mellom stuen og kjøkkenet, får man en luftig løsning som gir mange innredningsmuligheter.

Lengter du etter et sted hvor du kan trekke deg tilbake i fred og ro? Både biblioteket og loftstuen setter den rette stemningen for rekreasjon, en god bok eller noe godt i glasset på kveldene.

Ta en nærmere titt på vårt forslag til planløsning under, og legg merke til alle mulighetene du får ved å velge et herskapelig hus som Eidsvoll.

Nøkkel­informasjon

BRA:
187 m²
BYA:
146 m²
Soverom:
3
Type tomt:
flat tomt
Største lengde:
17,04 m
Største bredde:
9,39 m
Book et uforpliktende møte
Det herskapelige huset Eidsvoll er selve definisjonen på nordisk gårdsidyll. Denne vakre og landlige boligen har virkelig mye å by på!

Galleri.

Plan- og fasadetegninger.

Scroll opp